Mijn naam is Gonneke de Haan.
Sinds april 2007 woon en werk ik in Wageningen. Eerst in een oude omgebouwde drukkerij, nu vanuit de Nolensstraat 3, een oude school met kunstenaars en muzikanten. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht in de richting scenografie. Na de academie ben ik mij echter steeds meer gaan ontwikkelen als autonoom beeldend kunstenaar in de richting schilderkunst, met name in portretschilderen.

In de weekenden geef ik lessen, zowel privé als groepslessen. Ook organiseer ik af en toe een workshop en geef creatieve vaklessen bij 'Odense' huizen. Dit zijn huizen waar mensen met dementie en hun naasten terecht kunnen voor een dagvullend programma. Naast mijn werk als schilder run ik 2 praktijken, één waarbij ik intense verliesprocessen begeleid (www.liefdevolrondverlies.nl) en één waar ik massagetherapie en intimiteits-coaching geef (www.yourinnerwell.nl) en ik verdiep me in zorgethiek. Deze mix en kruisbestuiving werkt voor mij heel goed. Het is hard werken, maar mooi werk en het verdiept elkaar enorm.

Wanneer u een portret wilt laten maken in opdracht of een mooie muurschildering wilt, bent u bij mij aan het goeie adres.
Ik kan indien gewenst ook de as van een overledene verwerken in een portret, zo wordt het portret nog extra speciaal.