OKTOBER- DECEMBER Vanaf zondag 5 oktober start er weer een SCHILDER-REEKS van 6 zondagochtenden in mijn atelier aan het Spijk in Wageningen. De lessen zijn om de twee weken van 10.00 - 12.00 uur. Je geeft zelf aan wat jij wilt leren en krijgt begeleiding op maat binnen een kleine groep van max. 5 personen. De kosten bedragen e 199,-

Data: 5, 19 okt 2, 16 en 30 nov en 7 dec. Wil je deelnemen/meer informatie of heb je vragen? mail dan naar

 

JUNI Maandag 9 juni, 2e pinksterdag is er een expositie- en verkoopdag bij 'Leendert van der Waal Piano's en Vleugels' in Randwijk met bijzondere aanbiedingen en interessante prijzen op verschillende piano's en vleugels en ook op diverse van mijn doeken.

 

MAART Na uitgedaagd te zijn door de koper van het portret 'Nico en Francien' ben ik toch begonnen aan een portret van Willem Alexander.

Ik heb nogal voor een arbeidsintensieve achtergrond gekozen, dus het zal nog wel even duren voor het schilderij af is. Hiernaast een glimp van het schilderij in progress.

 

APRIL-JUNI Vanaf zondag 13 april start is weer een schilderreeks 'Schilderen naar de waarneming' van start gegaan. 6x op zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur, om de week. De reeks wordt gegeven vanuit het atelier, Spijk 5, Wageningen. De volgende reeks start na de zomer.

Voor opgave of meer informatie kun je via de mail contact met me opnemen.