Werkwijze

Mijn hart ligt bij het schilderen van portretten. Het liefst schilder ik oudere mensen.
Oudere mensen bezitten vaak mooie door-
tekende gezichten waarin veel af te lezen is. De wijsheid en de relativerende houding die ouderen soms kunnen hebben vind ik vaak een verademing in het jachtige jonge bestaan, waarin de illusie van maakbaarheid en eigen regie regeert.
Het is voor mij een uitdaging om de emotie, gevoel en sfeer van een persoon op het 2D-vlak te krijgen.
Ik schilder graag mensen die de toeschouwer aankijken, met een confronterende open blik, zodat je als het ware recht bij de afgebeelde personen naar binnen kijkt.

Portretten in opdracht.
Naast mijn autonome werk schilder ik portretten in opdracht.
Bij deze portretten werk ik het liefst naar een foto die ik zelf neem. Dit kan in het atelier, of op een andere, bijvoorbeeld een voor u belangrijke plaats.

De portretten worden vervaardigd op professioneel schilderslinnen gespannen op een aluminium met houten spiestelsel. De beste remedie tegen kromtrekken. De portretten worden geschilderd in goede kwaliteit olieverf. De benodigde tijd voor de vervaardiging van een portret varieert van 3 weken tot ongeveer 3 maanden, afhankelijk van de grootte en de externe omstandigheden zoals andere lopende opdrachten.
Prijzen zijn afhankelijk van de grootte en techniek. Indien u ge√Įnteresseerd bent kunt contact met mij opnemen voor een richtprijs.

Muurschilderingen in opdracht.
U kunt samen met mij of alleen een mooie afbeelding zoeken of maken, die u op uw muur wilt.

Groeps- en individuele lessen.
Met regelmaat organiseer ik kleine groepslessen (5 personen) of workshops. Ook geef ik privélessen op aanvraag.

Informatie of afspraak.
Als u meer informatie wilt of bijvoorbeeld het atelier wilt bezoeken dan kunt u bellen of mailen. Ook kunt u onder "waar/contact" een formulier invullen waarna ik zo snel mogelijk persoonlijk contact met u opneem. 

Voorwaarden

Ik werk volgens de Algemene Voorwaarden van de BBK. Deze zijn hier te downloaden als pdf-file.